DEZORIENTARE SPATIALA
sisteme de instruire

Suita ETC de antrenori de dezorientare spațială optimizează elementele de fidelitate a simulării, inclusiv cabina de pilotaj, imaginile, modelul de zbor și stimularea vestibulară prin indicarea mișcării continue pentru a oferi un mediu de învățare autentic. Abilitățile de a face față și de recuperare sunt învățate de piloți într-o experiență interactivă pentru a optimiza transferul de antrenament pe aeronavă. Rezultatul este un pilot mai sigur, cu abilități avansate de gestionare a riscurilor; o necesitate pentru mediul de zbor de astăzi.

KRAKEN

Antrenorul de dezorientare spațială KRAKEN este un sistem de mișcare avansat, extrem de versatil, cu capacități multifuncționale. Replică mișcările extreme și factorii de stres fiziologic experimentați de operatorii și ocupanții diferitelor forme de vehicule și nave.

Află mai mult

GL-4000

GL-4000 este o platformă avansată de antrenament pentru dezorientare spațială care oferă utilizatorilor mișcare continuă și simultană de 360° pe 4 axe de mișcare (planetar, pitch, roll și yaw) și până la 6 G de stimuli de mișcare sunt generați pe axa planetară .

Află mai mult

GL-1500

GL-1500 este un antrenor de dezorientare spațială cu un singur loc, care oferă utilizatorilor o mișcare continuă și simultană de 360° pe 4 axe de mișcare, generând în același timp până la 2,5 stimuli de mișcare Gz susținut.

Află mai mult

GYRO IPT-II

GYRO IPT-II duplică în mod constant conștientizarea situației și iluziile de dezorientare spațială resimțite în aeronave, dar într-un mediu sigur și controlat.

Află mai mult

GAT-HELO

GAT-HELO este cel mai rentabil, transportabil simulatorul nostru de dezorientare spațială, capabil să ofere pregătire de bază de zbor și dezorientare spațială.

Află mai mult

GAT-III

GAT-III este un antrenor multifuncțional de aviație generală și dezorientare spațială care sprijină un spectru de pregătire a piloților, inclusiv prevenirea dezorientării spațiale și recuperarea atitudinii neobișnuite.

Află mai mult

ARTICOLE SIMILARE

GAT-HELO al ETC la Departamentul de Fiziologie Aerospațială al UND

GAT-Helo Trainer este un simulator de elicopter cu mișcare completă care combină antrenamentul de bază de zbor, antrenamentul instrumental și antrenamentul pentru mediu vizual degradat (DVE)/dezorientare spațială (SD) într-o singură platformă unică. Simulatorul de elicopter dispune de comenzi interactive generice pentru elicoptere utilitare, cu instrumente realiste, generate de computer și un afișaj vizual cu spectru complet de dom.

Simulator de elicopter pentru a face din UND destinație de antrenament

Toți încearcă să rezolve această problemă de dezorientare spațială în elicoptere”, a spus Tom Zeidlik, director de fiziologie aerospațială la UND. Odată ce îl vom obține, vom avea singurul care există în afara armatei. Odată instalat, Zeidlik a spus că anticipează o creștere a numărului de piloți de elicoptere corporative care vin la UND pentru instruire.

ETC a primit un contract de la Universitatea
din Dakota de Nord John D. Odegard School of Aerospace Sciences

Unitatea ETC Aircrew Training Systems (“ATS”) a anunțat că a primit un contract de la Universitatea din Dakota de Nord John D. Odegard School of Aerospace Sciences (“UND”) pentru GAT-HELO, Rotary Wing Spatial Disorientation (“SD” ) Antrenor. GAT-HELO este cel mai rentabil simulator de elicopter al ETC, capabil să ofere cursuri generale de zbor și dezorientare spațială. Platforma specializată de mișcare GAT-HELO este concepută pentru a crea iluzii în timpul zborului în mod autentic și în siguranță.

Protejarea echipajelor aeriene prin formarea de prevenire și recuperare a supărărilor (UPRT)

În acest videoclip, Noemi Distefano vorbește cu Glenn King, COO și director la Centrul NASTAR, o divizie a producătorului de echipamente de antrenament ETC, pentru a obține perspectiva companiei cu privire la antrenamentul înalt G și dezorientarea spațială.

Valley Today vizitează Universitatea din Dakota de Nord Aerospace pentru a afla mai multe despre utilizarea GAT-III pentru instruire și cercetare în domeniul dezorientarii spațiale.

Gyro Integrated Physiological Trainer sau Gyro IPT II a fost dezvăluit la Joint Base San Antonio-Randolph marți, 7 iunie 2016.

Trainerul pentru dezorientare spațială atinge un an de hotar

În ultimul an, studenții piloți care participă la programul Euro-NATO Joint Jet Pilot Training al celei de-a 80-a aripi de antrenament de zbor de la Sheppard Air Force Base, Texas, au folosit GYRO Integrated Physiological Trainer II pentru a obține un antrenament practic și realist pentru dezorientare spațială.

Sheppard primește primul antrenor de zbor cu dezorientare spațială de la AETC

În timp ce Sheppard este primul care a primit unul, în cele din urmă fiecare bază de pregătire pentru piloți de licență și baza comună San Antonio-Randolph, Texas, va avea unul dintre instructori până în ianuarie 2016. În acel moment, toate programele de pregătire pentru piloți vor include această pregătire valoroasă pentru recunoaștere. și recuperarea din pericolele dezorientării spațiale.