KRAKEN

Dispozitivul de antrenament pentru dezorientare spațială KRAKEN este un sistem de mișcare avansat, extrem de versatil, cu capacități multifuncționale. Replică mișcările extreme și factorii de stres fiziologic experimentați de operatorii și ocupanții diferitelor forme de vehicule și nave.

Apariția informațiilor vizuale ale Departamentului de Apărare al SUA (DoD) nu implică și nu constituie aprobarea DoD.

O platformă de mișcare avansată, extrem de versatilă

KRAKEN este o platformă de mișcare extrem de versatilă, potrivită pentru cercetarea de ultimă oră a factorilor umani și pregătirea de zbor pentru toate tipurile de aeronave. De exemplu, în aviație, domeniile de aplicare includ, dar nu se limitează la dezorientare spațială (SD), pierderea controlului în zbor (LOCI), scenarii de recuperare supărată, cercetarea factorilor umani, recreere accidentală, precum și multe altele.

Design și interfață cockpit

Gondola dispozitivului de dezorientare KRAKEN poate fi configurată să simuleze cockpitul vehiculului specificat de client și găzduiește până la doi ocupanți. Comenzile și comutatoarele active pot fi instalate astfel încât dispozitivul de dezorientare GL-6000 să fie operat ca un simulator pentru vehiculul ales. De exemplu, carlingele realiste ale aeronavelor pot fi replicate cu comenzi de zbor autentice, clapete de accelerație, pedale și comutatoare, astfel încât să poată fi zburat într-un mediu de zbor virtual bazat pe aeromodelul adecvat pentru acel tip de aeronavă.

Capabil să creeze modele de mișcare foarte complexe cu accelerație susținută

Platforma de mișcare cu mai multe axe este capabilă să creeze modele de mișcare extrem de complexe cu accelerație susținută, oferind o oportunitate excelentă de cercetare și instruire privind extremele provocărilor psihologice umane.

CARACTERISTICI CHEIE

GALERIE DE PRODUSE

PRODUSE SIMILARE

ATFS-400

Această centrifugă umană de ultimă generație folosește capacitățile de simulare pentru a recrea orice scenariu de antrenament și oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru aeronavele desemnate de client.

Citește mai mult

GYROLAB GL-400

GYROLAB GL-4000 este o platformă de simulare a zborului extrem de dinamică, care acceptă dezorientarea spațială și antrenamentul în fiziologia aviației în domeniul antrenamentului aviatic.

Citește mai mult