ATFS-400-31

CENTRIFUGA UMANA

Odată cu reducerea orelor de zbor în aeronave și o creștere a utilizării simulatoarelor de zbor, este imperativ ca următoarea generație de antrenament de zbor să includă o centrifugă umană complementară care să ofere mișcare completă – G la cerere și forțe G susținute – pentru ca piloții să se mențină optim. G Toleranța și G Pregătirea lor necesare. Antrenamentul în centrifuga umană ATFS-400-31 oferă un mediu de zbor alternativ, realist, G la cerere și susținut de mare G, care permite piloților să mențină toleranța G și pregătirea G necesare fără utilizarea unei aeronave active.

Apariția informațiilor vizuale ale Departamentului de Apărare al SUA (DoD) nu implică și nu constituie aprobarea DoD.

Generează dinamic forțe G în toate axele

ATFS-400-31 generează în mod dinamic forțe G în toate axele dorite simultan pentru a reproduce în mod autentic solicitările mediului de zbor tactic.

Versatilitate maximă într-o centrifugă umană cu G ridicat

Având disponibile aplicații de antrenament în aviație și spațiu, împreună cu înaltă definiție și compatibilitate cu viziunea pe timp de noapte, ATFS-400-31 oferă versatilitatea supremă într-o centrifugă umană de înaltă G. Sistemul ATFS-400-31 folosește capacitățile avansate de simulare pentru a recrea o mare varietate de scenarii de antrenament și operaționale, de la nivel de intrare la zbor tactic avansat, expunând aviatorul la un mediu de zbor realist cu factori de stres fiziologic.

Cabine de pilotaj interschimbabile, conectabile

Modulele de cockpit interschimbabile și conectabile asigură o flexibilitate de antrenament fără precedent, fie ca simulatoare de zbor operaționale (OFS) autonome, parte a unei rețele de module de cockpit legate de date care funcționează într-un spațiu de luptă comun, fie integrate în centrifuga umană ATFS-400-31.

APLICAȚII

Având la dispoziție aplicații de antrenament pentru aviație și spațiu, ATFS-400-31 oferă versatilitatea supremă într-o centrifugă umană de înaltă G.

GALERIE DE PRODUSE PENTRU CLIENȚI

descărcați fișa tehnică

PRODUSE SIMILARE

Centrifuga umană ATFS-400-25

Această centrifugă umană dinamică integrează cockpiturile aeronavelor de înaltă fidelitate cu un sistem de mișcare de înaltă performanță care generează rate variabile de declanșare și compensare G, precum și forțe G susținute.

Citește mai mult

Centrifuga umană G-LAB

G-LAB este un antrenor de fiziologie de accelerație de bază, rentabil, care reproduce nivelurile de performanță G și nevoile de cercetare ale aeronavei de a cincea generație de astăzi.

Citește mai mult

Block "73" not found