GYROLAB GL-4000

GL-4000 oferă o platformă de simulare a zborului extrem de dinamică, capabilă să genereze o experiență vizuală și de mișcare autentică a zborului cu forțe de accelerație susținute, susținând dezorientarea spațială și antrenamentul în fiziologia aviației în domeniul antrenamentului aviatic.

Creează provocările fiziologice întâlnite în zborul real

Mișcarea gondolei este controlată de computer pentru o rotație de 360° în axele de înclinare, rostogolire, rotire și planetare, creând indicarea precisă a mișcării, recrearea atitudinii și alinierea g generate de manevrele aeronavei. Grafica terenului cu câmp vizual larg, împreună cu comenzile interactive de zbor, creează un mediu de zbor captivant, cu provocări fiziologice întâlnite în zborul real.

Factori de mediu configurabili, mișcare și profiluri de antrenament

Un editor interactiv de profil de zbor sporește flexibilitatea GYROLAB GL-4000, permițând operatorului să preprogrameze scenarii de zbor pentru antrenamentul de zbor cu dezorientare spațială (SD) și conștientizare situațională (SA). Antrenamentul poate fi efectuat prin profiluri automate, profiluri de redare sau zboruri gratuite cu intervenția instructorului.

Module de cockpit interschimbabile pentru antrenament cu aripi fixe și rotative

GL-4000 oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru configurații cu aripi fixe și aripi rotative, precum și cabine de pilotaj compatibile NVG optimizate cu randare High Dynamic-Range pentru stimularea NVG.

CARACTERISTICI CHEIE

GALERIE DE PRODUSE

PRODUSE SIMILARE

ATFS-400

Această centrifugă Hunan de ultimă generație recreează orice scenariu de antrenament și oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru aeronavele desemnate de client.

Citește mai mult

KRAKEN

KRAKEN este o platformă de mișcare extrem de versatilă, potrivită pentru cercetarea de ultimă oră a factorilor umani și pregătirea de zbor pentru toate tipurile de aeronave.

Citește mai mult