GAT-HELO

GAT-HELO este cel mai rentabil, transportabil simulator de dezorientare spațială de la ETC, capabil să ofere antrenament general de zbor și dezorientare spațială cu aripă rotativă și fixă. GAT-HELO dispune de un cockpit generic cu un singur loc, o stație de instrucțiuni și un software robust de editare a profilurilor – permițând o varietate de condiții meteorologice, scenarii de defecțiune a instrumentelor aeronavei și a motorului, atitudini de rotire, blocare și atitudini neobișnuite și profiluri interactive de antrenament de dezorientare spațială. selectat sau programat.

Profiluri de antrenament extrem de versatile și personalizabile

GAT-HELO dispune de un cockpit generic cu un singur loc, stație de instrucțiuni și software robust de editare a profilurilor – permițând selectarea unei varietăți de condiții meteorologice, scenarii de defecțiune a instrumentelor aeronavei și a motorului, atitudini de rotire, blocare și atitudini neobișnuite și profiluri interactive de antrenament de dezorientare spațială programată.

Cabina de pilotaj și profile de antrenament compatibile cu ochelari de vedere pe timp de noapte.

Folosind ochelari NVT furnizați de client, GAT-HELO oferă proceduri de zbor pe timp de noapte și utilizarea ochelarilor ca parte a unui program complet de antrenament de dezorientare spațială.

Pornire automată Plug-n-play și la cheie

Software-ul GAT-HELO permite selectarea profilurilor comune de urgență, atitudini neobișnuite, vreme și dezorientare spațială sau să vă creați propriile profiluri. Amprenta este mică, portabilă, permite ca GAT-HELO să se potrivească cu ușurință în majoritatea sălilor de clasă și a centrelor de formare și este ideal pentru călătoriile cu remorcă.

CARACTERISTICI CHEIE

GALERIE DE PRODUSE client

ARTICOLE SIMILARE

GAT-HELO al ETC la Departamentul de Fiziologie Aerospațială al UND

GAT-HELO Trainer este un simulator de elicopter cu mișcare completă care combină antrenamentul de bază de zbor, antrenamentul instrumental și antrenamentul pentru mediu vizual degradat (DVE)/dezorientare spațială (SD) într-o singură platformă unică. Simulatorul de elicopter dispune de comenzi interactive generice pentru elicoptere utilitare, cu instrumente realiste, generate de computer și un afișaj vizual cu spectru complet de dom.

Simulator de elicopter pentru a face din UND o destinație de antrenament

Adam Kurtz | Grand Forks Herald | November 23, 2021

Toți încearcă să rezolve această problemă de dezorientare spațială în elicoptere”, a spus Tom Zeidlik, director de fiziologie aerospațială la UND. Odată ce îl vom obține, vom avea singurul care există în afara armatei. Odată instalat, Zeidlik a spus că anticipează o creștere a numărului de piloți de elicoptere corporative care vin la UND pentru instruire.

ETC a primit un contract de la Universitatea din Dakota de Nord John D. Odegard School of Aerospace Sciences

Unitatea ETC Aircrew Training Systems (“ATS”) a anunțat că a primit un contract de la Universitatea din Dakota de Nord John D. Odegard School of Aerospace Sciences (“UND”) pentru GAT-HELO, Rotary Wing Spatial Disorientation (“SD” ) Antrenor. GAT-HELO este cel mai rentabil simulator de elicopter de la ETC, capabil să ofere cursuri generale de zbor și dezorientare spațială. Platforma specializată de mișcare GAT-HELO este concepută pentru a crea iluzii în timpul zborului în mod autentic și în siguranță.

PRODUSE SIMILARE

GYROLAB GL-400

GYROLAB GL-4000 este o platformă de simulare a zborului extrem de dinamică, care acceptă dezorientarea spațială și antrenamentul în fiziologia aviației în domeniul antrenamentului aviatic.

Citește mai mult

GYRO IPT-II

GYRO IPT-II duplică în mod constant conștientizarea situației și iluziile de dezorientare spațială resimțite în aeronave, dar într-un mediu sigur și controlat.

Citește mai mult