GYRO IPT-II

GYRO IPT-II oferă o platformă de simulare dinamică a zborului extrem de versatilă, capabilă să creeze un mediu vizual și de mișcare de zbor autentic, susținând dezorientarea spațială și antrenamentul fiziologic al aviatorului relevant pentru operațiunile de zbor.

Apariția informațiilor vizuale ale Departamentului de Apărare al SUA (DoD) nu implică și nu constituie aprobarea DoD. Dispune de generația anterioară a IPT-II.

Indicarea precisă a mișcării și reprezentarea atitudinii aeronavei

Platforma de mișcare este capabilă de indicarea precisă a mișcării și de reprezentare a atitudinii aeronavei, cu placa turnantă staționată sub bază, permițând o rotație constantă și continuă, independent de mișcarea cabinei.

Experimentați o varietate de iluzii dezorientatoare din lumea reală

În timpul zborului simulat, un pilot poate experimenta o varietate de iluzii dezorientatoare din lumea reală, menținând în același timp controlul complet în buclă închisă al simulării înainte, în timpul și după iluzie dezorientatoare. Această capacitate creează un mediu de învățare complet interactiv, deoarece pilotul trebuie să mențină controlul asupra simulatorului și să zboare prin iluzie până la o rezoluție de succes în timpul antrenamentului.

Compatibil cu ochelarii de vedere pe timp de noapte furnizați de client

Software-ul GYRO IPT-II permite o varietate de condiții meteorologice și de zi/noapte, aeronave nominale și proceduri de urgență (inclusiv autorotații, rotire, blocare și atitudini neobișnuite) și profiluri interactive de antrenament de dezorientare spațială să fie ușor selectate sau programate personalizat.

Proiectat și proiectat ca un antrenor SD dedicat

GYRO IPT-II duplică în mod constant iluziile de conștientizare situațională (SA) și dezorientare spațială (SD) experimentate în zbor, dar într-un mediu sigur și controlat.

CARACTERISTICI CHEIE

GALERIE DE PRODUSE

PRODUSE SIMILARE

GAT-HELO

GAT-HELO este cel mai rentabil, transportabil simulatorul nostru de dezorientare spațială, capabil să ofere pregătire de bază de zbor și dezorientare spațială.

Citește mai mult

GAT-III

GAT-III este un dispozitiv de simulare a zborului multifuncțional care acceptă un spectru de pregătire a piloților, inclusiv prevenirea dezorientării spațiale și recuperarea atitudinii neobișnuite.

Citește mai mult