GYROLAB GL-1500

GYROLAB GL-1500 este o platformă de mișcare cu un singur loc, care oferă utilizatorilor 360 de grade de mișcare continuă și simultană pe 4 axe de mișcare (înclinare, rulare, rotire și planetară), generând în același timp până la 2,5 stimuli de mișcare Gz susținut.

Creează provocările fiziologice întâlnite în zborul real

Mișcarea gondolei este controlată de computer pentru o rotație de 360° în axele de înclinare, rostogolire, rotire și planetare, creând indicarea precisă a mișcării, recrearea atitudinii și alinierea g generate de manevrele aeronavei. Grafica terenului cu câmp vizual larg, împreună cu comenzile interactive de zbor, creează un mediu de zbor captivant, cu provocări fiziologice întâlnite în zborul real.

Factori de mediu configurabili, mișcare și profiluri de antrenament

Un editor interactiv de profil de zbor sporește flexibilitatea GYROLAB GL-1500, permițând operatorului să preprogrameze scenarii de zbor pentru antrenamentul de zbor cu dezorientare spațială (SD) și conștientizare situațională (SA). Antrenamentul poate fi efectuat prin profiluri automate, profiluri de redare sau zboruri gratuite cu intervenția instructorului.

Module de cockpit interschimbabile pentru antrenament cu aripi fixe și rotative

GL-1500 oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru configurații cu aripi fixe și aripi rotative, precum și cabine de pilotaj compatibile NVG optimizate cu randare High Dynamic-Range pentru stimularea NVG.

CARACTERISTICI CHEIE

GALERIE DE PRODUSE client

PRODUSE SIMILARE

GYROLAB GL-400

GYROLAB GL-4000 este o platformă de simulare a zborului extrem de dinamică, care acceptă dezorientarea spațială și antrenamentul în fiziologia aviației în domeniul antrenamentului aviatic.

Citește mai mult

GYRO IPT-II

GYRO IPT-II duplică în mod constant conștientizarea situației și iluziile de dezorientare spațială resimțite în aeronave, dar într-un mediu sigur și controlat.

Citește mai mult