G-LAB

G-LAB este o centrifugă umană de bază, rentabilă, care reproduce nivelurile de performanță G și nevoile de cercetare ale aeronavei de a cincea generație de astăzi. Acest sistem moștenit a îndeplinit în mod eficient nevoile de antrenament în fiziologia accelerației ale forțelor armate din întreaga lume de peste 50 de ani, inclusiv USAF și US Navy.

Generează până la 15 GZ

Capacitatea G-LAB de a genera până la 15 GZ sprijină antrenamentul de înaltă g, cercetarea umană și testarea instrumentelor până la și dincolo de capacitatea de performanță a majorității aeronavelor actuale.

Conceput pentru a oferi reîmprospătare, precum și antrenament inițial de toleranță

Mișcarea de rulare a gondolei este liberă, dar amortizată pentru a evita oscilațiile. Pentru aplicațiile de antrenament, platforma G-LAB Motion este concepută pentru a oferi reîmprospătare, precum și pregătire inițială de toleranță.

Sistemul de afișare vizuală realistă și comenzile aeronavei îmbunătățesc experiența de antrenament

Antrenamentul realist este îmbunătățit de sistemul de afișare vizuală în afara ferestrei și de capacitatea unui pilot de a urmări o aeronavă țintă folosind un stick de control realist.

APLICAȚII

Standard G-Training

Generand forțe G susținute de până la 15G și o rată de debut de 6G/s de la 1,2G inactiv, G-LAB este capabil să ofere antrenament G care îndeplinește și depășește protocoalele de antrenament adoptate de diferite organizații, inclusiv standardele STANAG și USAF.
 

Testare și cercetare de bază

G-LAB sprijină testarea sistemului de bază și cercetarea fiziologică în mediu G susținut, prin utilizarea biomonitoarelor, cum ar fi senzorii de puls și electrocardiografia.

GALERIE DE PRODUSE PENTRU CLIENȚI

descărcați fișa tehnică

PRODUSE SIMILARE

Centrifuga umană ATFS-400-31

Această centrifugă umană de ultimă generație folosește capacitățile de simulare pentru a recrea orice scenariu de antrenament și oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru aeronavele desemnate de client.

Citește mai mult

ATFS-400-25

G-LAB este un antrenor de fiziologie de accelerație de bază, rentabil, care reproduce nivelurile de performanță G și nevoile de cercetare ale aeronavei de a cincea generație de astăzi.

Citește mai mult