CENTRIFUGELE UMANE

Pierderea conștiinței indusă de G (G-LOC) este o amenințare persistentă pe care fiecare pilot trebuie să o gestioneze în timpul zborului într-un avion, în special atunci când este angajat într-o misiune de luptă. ETC oferă o suită de centrifuge umane care oferă piloților cea mai realistă experiență de antrenament high-G, cu excepția pilotarii unei aeronave reale.

ATFS-400-31
Centrifuga Umana

Această centrifugă umană de ultimă generație folosește capacitățile de simulare pentru a recrea orice scenariu de antrenament și oferă cabine de pilotaj interschimbabile pentru aeronavele desemnate de client.

Află mai mult

ATFS-400-25
Centrifuga Umana

Această centrifugă umană dinamică integrează cockpiturile aeronavelor de înaltă fidelitate cu un sistem de mișcare de înaltă performanță care generează rate variabile de declanșare și compensare G, precum și forțe G susținute.

Află mai mult

G-LAB
Centrifuga Umana

G-LAB este o centrifugă umană de bază, rentabilă, care reproduce nivelurile de performanță G și nevoile de cercetare ale aeronavelor de a cincea generație de astăzi.

Află mai mult

ARTICOLE SIMILARE

ATFS-400 de la ETC, prezentat în Netflix’s Countdown: Inspiration4 Mission to Space

ATFS-400 de la ETC a apărut în episodul trei din Netflix’s Countdown: Inspiration 4 Mission to Space. La Centrul NASTAR al ETC și utilizând o centrifugă umană ATFS-400, echipajul a urmat un antrenament de centrifugă pentru a se pregăti pentru diferitele situații dinamice întâlnite în timpul zborului spațial.

Echipajul Inspiration4 finalizează antrenamentul cu centrifugă

La Centrul NASTAR al ETC, echipajul a urmat un antrenament de centrifugare pentru a se pregăti pentru diferitele situații dinamice întâlnite în timpul zborului spațial – inclusiv lansare, reintrare, stropire în ocean și un posibil scenariu de întrerupere în zbor.

În rolul lui Wright-Patt în noua misiune spațială a NASA

Centrifuga este singura centrifugă clasificată pentru oameni a Departamentului de Apărare și a fost concepută pentru a fi agilă și adaptabilă rapid pentru orice scenariu posibil. În urmă cu aproape doi ani, NASA a fost primul său client în afara DoD.

Centrifuga AFRL face parte din lansarea NASA care
face istorie

Această centrifugă este singura centrifugă clasificată pentru om a DoD și a fost concepută pentru a fi agilă și adaptabilă rapid pentru orice posibil client. În urmă cu aproape doi ani, NASA a fost primul său client în afara DoD.

Numai centrifuga DoD clasificată pentru om câștigă capacitate operațională deplină

O ceremonie de tăiere a panglicii a avut loc pe 2 august în cea de-a 711-a aripă de performanță umană a Laboratorului de Cercetare a Forțelor Aeriene de la Baza Forțelor Aeriene Wright-Patterson pentru a sărbători capacitatea operațională deplină, sau F.O.C., a singurei centrifuge clasificate pentru oameni din Departamentul Apărării.

Programul de centrifugare din Malaezia recunoscut de USAF

U.S. Air Force a recunoscut certificarea Programului de instruire în centrifugă al Institutului de Medicină Aviației din cadrul Royal Malaysia Air Force (RMAF), îmbunătățind interoperabilitatea cu RMAF și promovând parteneriatul cuprinzător cu un partener cheie din regiunea Indo-Pacific.